כשהשף דניאל כץ

מכין ארוחה טבעונית

סבתי שהייתה מקור השראה לבישול, טעמים, פינוק ואהבה לאנשים, אמרה תמיד ״תדאג שלכל אחד יהיה אוכל שהוא אוהב - כך תגיע לנשמתו״. אחרי עשרים וחמש שנות ניסיון כשף במלונות ישראל, החלטתי לגעת באנשים באמצעות האומנות שלי באופן בלתי אמצעי והתחלתי לארח אצלי בבית קבוצות קטנות לארוחות שף אינטימיות, כשאני מביא אל השולחן את הידע, החדשנות והיצירתיות שצברתי לאורך השנים וספציפית מול קהילת הטבעונים במלון אסיינדה. 

leafleft2.png
leafright2.png

קוקטייל קר

מנה ראשונה טעימה במיוחד

ממרח פלפלים קלויים וקונפי שום, עגבניות מיובשות ובזיל, טחינה פקאן

סלט ירקות כבושים של סבתא, חמוצי הבית

ספרינגרול ירקות שורש ונקטרינות בליווי סטה בוטנים

סלט תבלינים כרמלי עם אגוזי מלך

קרפצ׳יו חציל שערות חלבה טבעות צ'ילי ובלסמי

רביולי קולורבי ברוטב פסטו

כרובית מוקרמת בטחינה

דלורית מעושנת

לחם הבית ופוקצ׳ות

טאבולה כרובית

בורגול ברוטב מזרחי

 

 

 מרק

מרק עדשים יווני
 

 

עקריות של השף

הריזוטו המפורסם של דניאל - ריזוטו פטריות יער וירקות שורש

פילו הודי במילוי אפונה ותפו"א, זרעי כוסברה בלווי צזיקי קשיו

קנלוני טופו חצילים וזיתים ברוטב ממא רוזה

דלעת ערמונים קינואה ופירות יבשים ברוטב יין

פאי רועים כרמלי

קרפלך בטטות ברוטב קארי וקוקוס

כנפה פטריות ופלפלים

פלטת אנטיפסטי חמה

 

 

 מנה מתוקה

קרם בורלה וטפיאוקה

שטרודל תפוחים

דולצ׳אצה ביתי

משמש וטרגון

שרי שזיפים מיובשים ופלפל חריף

ריבת סלק וניל וקוניאק

יין הבית, קפה תה

leafleft2.png
leafright2.png
leafleft2.png
leafright2.png
leafleft2.png
leafright2.png
leafright2.png
leafleft2.png

* התמונות להמחשה בלבד