כשהשף דניאל כץ
מכין ארוחה טבעונית
סבתי שהייתה מקור השראה לבישול, טעמים, פינוק ואהבה לאנשים, אמרה תמיד ״תדאג שלכל אחד יהיה אוכל שהוא אוהב - כך תגיע לנשמתו״. אחרי עשרים וחמש שנות ניסיון כשף במלונות ישראל, החלטתי לגעת באנשים באמצעות האומנות שלי באופן בלתי אמצעי והתחלתי לארח אצלי בבית קבוצות קטנות לארוחות שף אינטימיות, כשאני מביא אל השולחן את הידע, החדשנות והיצירתיות שצברתי לאורך השנים וספציפית מול קהילת הטבעונים במלון אסיינדה.
מנה ראשונה
ממרחים וכבושי הבית
סלט ירקות כבושים של סבתא
סלט שומר אבוקדו והדרים
סלט תבלינים ואגוזי מלך
סלט דלעת עדשים מונבטים כרובית ושמן למון גרס
פטה ערמונים קרישה וזוקיני
קרפצ'יו חציל שערות חלבה טבעות צ'ילי ובלסמי
סופלה סלק וגבינת סויה אל פולנטה
מאפה יווני
לחם הבית
מרק
פלפלים ועגבניות
במילוי שישברק צנובר ומנגולד
מנה עיקרית
צלי נתחי סייטן ברוטב מרלו
פאי רועים כרמלי
מבחר ממולאים הבלקן וההר
ריזוטו עגבניות מיובשות ארטישוק ירושלמי שמן כמהין
ירקות קלויים
מנה מתוקה
דולצ'צה ביתית סופלה שוקולד שטרודל תפוחים
OPENING HOURS
MONDAY - FRIDAY 11:00 - 18:30 SATURDAY 11:00 - 17:00
SUNDAY 12:30 - 16:30